Receita Japonesa: Omelete japonês perfeito | Dashi Maki Tamago

Ei pessoal! Uma receita rápida hoje, vou mostrar como fazer a omelete japonesa perfeita (Dashi -Maki Tamago) – este é um ótimo prato pequeno que você costuma entrar em lugares de sushi! Eu costumava fazer isso quando estava treinando para ser um chef de sushi, é mais fácil fazê -los com uma frigideira quadrada – mas se você não conseguir encontrar um, também mostrarei como fazer um com uma panela redonda redonda também! Siga -me em: 🐦twitter: https://twitter.com/champryosuke
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00:00 Introdução 00:40 Fazendo o estoque dashi do zero 02:16 Prepare a mistura de ovos 03:29 Ingredientes opcionais Se você quiser uma omelete mais rica 03:44 Usando uma frigideira quadrada (maneira tradicional) 04:56 Usando uma frigideira redonda KEL KEL (por omelet) DASHI – 5 TBSPS Water – One de Komb. Omelet: – 3 eggs – 15g sugar – 5tbsp dashi (see above) (Optional) – ½ tsp mirin – ½ tsp cooking sake – ½ tsp soy sauce How to Make: – Start by making the dashi stock for your omelet (adjust the amount of water as necessary), add dried kombu kelp into a saucepan with water, heat up but don’t let boil (about 60-70 C) – keep at that temperature for 5-10 minutes and scoop out any bitter scum that rises to the surface – After the time is up – take out the kombu and add the bonito flakes, turn up the heat to a simmer and let simmer for 5 minutes – then drain with a sieve and kitchen towel – Use 5 tbsp of dashi for one omelet – while the dashi is still warm add 1tbsp of sugar and mix until dissolved, let the dashi sit until cooled or place the bowl in ice water and mix – In a mixing bowl, crack 3 eggs, and add your cooled dashi mixture (you can add mirin/soy sauce/cooking sake at this stage for a richer flavor) – Whisk the egg mixture but you want the yolk and the whites to be separate – In a bowl, drench a piece of folded paper towel in oil to help spread your frying pan – Over a medium high heat, wipe down the pan with the oiled paper, then add a ladlefull of your egg mixture – spread around the pan and then folded the edges into a rectangle shape – Flip the egg on itself about two times until you get a rough square shape – then re-oil your pan and add more egg mixture, lift up the cooked egg from before so you get a new layer of egg on the bottom – Repeat the steps from before by making a rectangle shape, flipping the omelet on itself, until you run out of egg mixture and have a rough rectangular shape – While the omelet is still warm – place it in Folha de alumínio e embrulhe firmemente, pressione a omelete até que ele se torne uma forma de retângulo e deixe esfriar por 10 minutos – quando 10 minutos terminar, corte em fatias e aproveite seu Dashi -Maki Tamago!
Fonte: Melhores pratos da comida Japonesa no YouTube
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